Her er de mest succesfulde fra Løvens Hule

April 9, 2023 0 Comments

Gennem syv sæsoner af det populære DR-program “Løvens Hule” har håbefulde iværksættere præsenteret sin forretning for nogle af Danmarks førende investerorer – alle med mål om at blive den næste store investering.

SEO-bureauet Bonzer har undersøgt de +200 virksomheder, der har stået over for løverne i “Løvens Hule” gennem tiden. Fokus for undersøgelsen er, hvad en investering egentlig har gjort for virksomhedernes synlighed på Google, og om der er en sammenhæng i performance både før og efter investeringer.

Løve-investorerne har bestået af flere prominente navne fra det danske erhvervsliv. De seneste sæsoner har været præget af navnene Jesper Buch, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Christan Arnstedt og Jan Lehrmann. Derfor har Bonzer i undersøgelsen haft et ekstra fokus på de navne, da det er dem, der udgør investor-panelet nu.

Fælles for ovenstående investorer har i forlængelse været, at de hver især tiltrækker iværksættere gennem erfaring og især digital eksponering.

Samlet vil undersøgelsen derfor give en forståelse for den indflydelse, SEO har på løverne inden evt. investering, samt hvor godt investeringssamarbejdet i virkeligheden har været for virksomhedernes synlighed på Google.

Ditur.dk er den største hjemmeside fra Løvens Hule

Baseret på månedlig estimeret organisk trafik – altså trafik, der kommer fra Google hver måned – er der en klar vinder: Ditur.dk.

Ditur.dk var med i sæson 5 og gjorde sig attraktive med en ur-forretning, der var klar til at skalere med løver ombord. Og det kastede en investering af sig. Løverne, der investerede, blev serie-iværksætterne Jesper Buch og Jacob Risgaard.

Som det er med de fleste virksomheder, løfter performance sig på synlighed lige efter udsendelserne (tv er altid god branding, og det kan man se på brandsøgninger lige efter). Men Ditur.dk har alligevel formået at fortsætte helt i toppen med mere til, og har nu estimerede +140.000 månedlige besøgende på deres webshop (med estimeret trafik menes, hvad der forventligt kan komme af trafik baseret på nuværende placeringer).

Allerede i 2020, året for Løvens Hule deltagelsen, kunne Ditur.dk vise en omsætning på + 100 mio. kroner.

Bonzer har foruden førnævnte virksomhed også arbejdet med flere andre top 10 performende “Løvens Hule” virksomheder. De inkluderer både DecoFarver, Watery og Geekd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *